Soru ve talepleriniz için bizi arayın
+90 232 328 34 70

HABERLER

FKI'den Yüksek Kalsit Kullanımına Özel A/B/A Co-Ex

27  Haz

2014

Değerli Müşterimiz;

 
Bilindiği üzere , son yıllarda HDPE ve LDPE film üretiminde kalsit kullanımı ciddi oranda artmış ve bununla beraber kullanım oranına bağlı olarak ürün kalitesinde ve mukavemetinde kontrolsüz düşüşler olağan bir sonuç olarak karşımıza çıkmıştır. Ürün kalitesinin olumsuz yönde etkilenmesi , kalsit kullanımının belirli bir seviyenin üzerine çıkmasına engel olmaktadır. İşte bu seviyeyi biraz daha yukarı çekmek ve aynı anda kaliteyide yükseltebilmek için 3 katlı, A/B/A tip co-ex film hattımızı BFT serisi olarak pazara sunduk. Bu yeni modelimiz ile üretim maliyetlerini düşürürken , ürün kalitesini de arttırmayı hedefliyoruz.

 
Kayseri ve Adana kentlerimizden daha önce sipariş edilen ilk 2 makinanın başarısından hemen sonra pazara yayılarak tüm müşterilerimizin gözdesi haline gelen bu A/B/A tip makinaların öngörülen hedeflere ulaşıldığını görmek bizleri hem sevindirdi hem de gururlandırdı. Elimizdeki numunelerden temin etmek için lütfen bizimle irtibata geçin. Bu filmlerin malzeme dağılımı aşağıdaki şekildedir;

 
A: %15 orjinal SABIC 952 HDPE (%95 HDPE + %5 masterbatch)

B: %70 karışım [%60 (%80’lik kalsit)+%20 SABIC952 HDPE+%20 SABIC118W LLDPE]

A: %15 orjinal SABIC 952 HDPE (%95 HDPE + %5 masterbatch)
 

Sizlerin de beğeneceğini umduğumuz bu avantajlı ekstruderimizle ilgili daha detaylı bilgi ve çok uygun fiyat seçenekleri hakkında bilgi almak için irtibata geçmenizi bekler , bu vesile ile çalışma hayatınızda başarılar dileriz.

Ayrıca bu makinaların kataloğunu indirmek için lütfen tıklayınız.

 
Saygılarımızla,

EKSIM PLASTIK

Tüm Haberler

Tüm Firmalarımız ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi, CE Avrupa Birliği Kalite Standardı belgelerine sahiptir.